Magas- és mélyépítés

Mélyépítés

Cégünk egyik fő profilja a mélyépítés és közműépítés teljeskörű kivitelezése. Az utóbbi időkben önkormányzatok által elnyert belterületi vízelvezetés rendszerezésében veszünk részt. Vállalatunk modern forgókotrókkal, és kotró-rakodók gépekkel rendelkezik. Az évek során kiemelkedő tapasztalatot szereztünk a gravitációs csatornaépítés területén, melyet a Leica digitális szintezővel végezzük, ezáltal a lehető legpontosabb ejtési szintet érjük el, minimális méretváltozás mellett. A tömörítést a fennálló körülményeknek megfelelő eszközökkel készítjük el. Belterületi vízelvezetés munkáink részéhez a betonelemeket a Konyáron létesített betongyártó telephelyünkön állítjuk elő. Nagy projektekben részfeladatként vállaljuk földmunkák kivitelezését.

JCB 1CX kotró-rakodó

Fiat Hitachi forgókotró

JCB 3CX kotró-rakodó

Terepes IFA

Vakolás

2000-es évek elejétől foglalkozunk  gépi vakolási munkákkal és homlokzat szigeteléssel. 6 db PFT G-4 vakológépünk van, 1 db PFT G5C, 1 db PFT RITMO XL 220-380 W-os.

A kivitelezést az országhatár területén belül végezünk visszatérő elégedett vevőink részére. Megrendelőink igénye szerint anyagosan dolgozunk, ingyenes felmérés és árajánlat alapján. Hosszú éves tapasztalattal rendelkezünk a minőségi megfelelés a partnereink elvárásának ISO 9001 szabvány szerint történik a kivitelezés a határidő pontos betartása mellett.

Bodajk Kastély
Audi G20
Csiky Gergely Színház
Felcsút kézilabda aréna
Nemzeti Lovarda
Párizsi Udvarház 1-2
Simonffy Corner
Puskás Ferenc Stadion

Tanúsítványok